AIKAA AJATELLA -MITÄ HYÖTYÄ?

 

Marko Santanen on pitkään toiminut yrittäjänä kodinremointoinnin alalla.  Marko on myös yksi Aikaa Ajatella – valmennukseemme osallistujista. Ryhmä starttasi viime vuoden lokakuussa ja matka on nyt noin puolessa välissä.

Marko summasi spontaanisti ajatuksiaan jo tässä vaiheessa ryhmäläisten kesken olevassa keskusteluryhmässä. Markon lisäksi hänen kollegansa Petri osallistuu valmennukseen. Kysyin Markolta luvan, saanko jakaa ajatukset jo tässä vaiheessa teille muillekin?

Tässä Markon ajatuksia ja tarinaa hänen edustamansa yrityksen vaiheista:

MUUTOS MENOSSA

Olemme tehneet lujasti töitä viimeisten vuosien aikana, jotta voisimme kasvaa yrityksenä. Yrityksen kehitystyö on nyt tulossa näkyväksi. MS-Saneeraus Oy muuttuu.  Toimimme jatkossakin kodinremonttien parissa mutta uudella nimellä.

Kodinremontti-toimialan ongelma on luottamuksen puute alalla toimivia kohtaan. Kusetetuksi tulemisen pelko, huolimattomuus työn jäljessä sekä meidän alan oma takuunimike ”perävalotakuu” pelottavat ihmisiä. Olemme toimialana maineemme ansainneet.

Jatkossa visiomme on: ” Muutamme Pirkanmaan käsityksen kodinremontoinnin kokonaislaadusta”.

OIVALLUS

”Pointtina, mitä haluaisin korostaa on, että on tärkeää hakeutua keskusteluihin muiden toimialojen ihmisten kanssa. Omasta kuplasta ulos pääseminen on vaikeaa, kun monesti ei ymmärrä siellä olevansakaan.

Palkattiin juuri kaksi uutta kaveria meille töihin. Tuntuu uskomattoman hyvältä, eikä edes jännitä. Tuntuu, että juuri ne asiat tapahtuvat, joita kohti on tehty töitä.  Suuri kiitos kuuluu tälle ryhmälle!!!”

Markon yrityksestä löydät lisää tietoja täältä.

Jos haluat hypätä mukaan seuraavalle matkalle tai haluat tietää lisää, niin klikkaa lisätietoja tai kysy lisää suoraan Sannalta tai Ninalta.

KIRJOITTAJA:  Sanna on alkuperäinen Sitomolainen, joka palasi useamman vuoden asiakkaalla työskenneltyään Sitomolle. Sanna on myös itse osallistujana ensimmäisessä Aikaa Ajatella -ryhmässä. Aikaa Ajatella on nimensä mukaisesti antanut aikaa jäsennellä uutta asiantuntijan ja ammattilaisen roolia yhdessä muiden kanssa.

 

JAA